The story that rice cooker is convenient (Li)

 A rice cooker is a very convenient machine. I think almost all students who cook on a daily basis have this one. Actually this rice cooker, however, has various uses other than cooking rice. You can make “Kakuni” (boiled pork), boiled eggs, cakes, etc. by function of the slow cooker side. Especially the heat retention function is excellent, so you can make roast beef, which meat can be cooked at low temperature, and also you can make yogurt because this temperature is just right for fermentation. So I tried to make bread by taking advantage of these two points. By using the heat retention function, the fabric swells firmly, so I think it was quite effective. This time, the dough was finally crushed and the bread did not become fluffy. Probably it took too much time for the secondary fermentation. Hard bread also has a use, so this time I cut it into thin slices and made it a hot sandwich. Next, I want to try making a cake.


炊飯器はとても便利な機械です。日常的に料理をする大学生ならほとんど持っていると思います。しかしこの炊飯器、実はご飯を炊く以外に様々な用途があるのです。そのスロークッカーの面を生かして、豚の角煮やゆで卵、ケーキなどが作れますし、特にその保温機能が優秀で、お肉に低温で火が通るのでローストビーフが作れたり、発酵にちょうどいい温度なのでヨーグルトを作れたりします。そこでその二つの点を生かしてパンを作ってみることにしました。保温機能を使うことで生地がしっかり膨らんだので、かなり効果的だと思います。今回は最終的に生地がつぶれてしまいふわふわなパンになりませんでした。おそらく二次発酵に時間をかけすぎてしまいました。かたいパンにも用途はあり、今回は薄く切ってホットサンドにしてみました。次はケーキ作りに挑戦したいです。






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